Please disable your adblocker on this website!
The website costs are covered by using ads that are non-intrusive. Please whitelist this domain in your adblocker software or plugin. Thank you.

Schakel alstublieft de adblocker uit!
De kosten van het hosten van de website worden betaald met advertentie-inkomsten. Voeg alstublieft een uitzondering toe voor dit domein in de software of plugin.

Search found 3 matches

by stefaan79
Sun 14 Jun 2015, 11:32
Forum: Opknappen & Opdrijven
Topic: Achterpollie verwijderen
Replies: 2
Views: 3417

Re: Achterpollie verwijderen

ja , heb er al 3 van 4 losgekregen ,die laatste z'n binnendraad is kapot . Nu heb ik de pech dat ik 3been trekker heb en geen 2been . Zal voor later zijn deze. Eerst andere vertanding en TJT polie steken .
by stefaan79
Sat 13 Jun 2015, 08:23
Forum: Opknappen & Opdrijven
Topic: Achterpollie verwijderen
Replies: 2
Views: 3417

Achterpollie verwijderen

Hallo, Mijn pollie van m'n achtervario moet vervangen worden door een grotere pollie. Nu zit ik met het probleem dat ik die er niet afkrijg. Ik heb de buzetti polietrekker maar in de pollie zelf zit precies te weinig draad met gevolg dat ik de schroefdraad kapot trek als ik deze aanspan . Weet ieman...
by stefaan79
Thu 28 Nov 2013, 00:14
Forum: Kennismaking
Topic: kennismaking
Replies: 2
Views: 1907

kennismaking

Hallo iedereen, Ik ben Stefaan en ben afkomstig van Wetteren. Zo'n 2 tal jaar terug zag ik toevallig tijdens bbq bij kennissen een camino staan. De eerste vraag was natuurlijk of ze die wegdeden. Wat tot mijn grote vreugde bevestigd werd. Nu na jaartje verbouwingen aan appartement eindelijk de tijd ...