Please disable your adblocker on this website!
The website costs are covered by using ads that are non-intrusive. Please whitelist this domain in your adblocker software or plugin. Thank you.

Schakel alstublieft de adblocker uit!
De kosten van het hosten van de website worden betaald met advertentie-inkomsten. Voeg alstublieft een uitzondering toe voor dit domein in de software of plugin.

Search found 3 matches

by Helmkes
Wed 20 Jun 2018, 10:16
Forum: Opknappen & Opdrijven
Topic: Beste manier om kentekenbewijs te monteren
Replies: 2
Views: 4330

Beste manier om kentekenbewijs te monteren

Hallo,

Ik vraag me af waar jullie het kentekenbewijs op de camino bevestigen en met welke hulpstukken? Zijn er prefab hulpstukken beschikbaar?
by Helmkes
Tue 14 Nov 2017, 20:41
Forum: Opknappen & Opdrijven
Topic: jamarcol vs sito
Replies: 1
Views: 3999

jamarcol vs sito

Hallo, Ik ben bezig aan het opknappen van mijn honda camino dx uit 88, vario 3bill, A klasse, originele 49cc. Toen ik 'm op mijn 16de kocht van een hobbyist zei die persoon dat er een sito potje onder stak. Andere kenners uit mijn omgeving spraken dat tegen omdat er ergens een gat in zat of ingeboor...
by Helmkes
Mon 06 Nov 2017, 20:58
Forum: Kennismaking
Topic: Helmkes
Replies: 2
Views: 2529

Helmkes

Hi, na 15 jaar roest en stof vergaren wil ik mijn Honda Camino onder handen nemen. Iets wat op mijn 18e compleet mislukte en waardoor de bromfiets onder een afdakje heeft staan wachten op dit moment. Ik stel me voorlopig vragen over het gelijkvormigheidsattest. Er staat geen bouwjaar of afgiftejaar ...