Please disable your adblocker on this website!
The website costs are covered by using ads that are non-intrusive. Please whitelist this domain in your adblocker software or plugin. Thank you.

Schakel alstublieft de adblocker uit!
De kosten van het hosten van de website worden betaald met advertentie-inkomsten. Voeg alstublieft een uitzondering toe voor dit domein in de software of plugin.

Als iemand problemen ondervind met het forum laat het weten

Alle nieuwtjes en mededelingen.

Moderator: -Camino Crew-

User avatar
den Ives
-= Camino Freak =-
-= Camino Freak =-
Posts: 1874
Joined: Sun 09 Dec 2012, 18:03
Location: far,far, away

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by den Ives » Sat 20 Jul 2013, 18:57

Op wifi of vast netwerk ondervind ik met geen enkele browser problemen, maar als ik met mijn tablet of telefoon inlog via een mobiel datta netwerk geraak ik er niet op, hij logt aan ververst de pagina en verspringd vervolgens terug naar de vorige stap, nochthans heeft dit een tijdje gewerkt een paar maanden geleden, wel jammer in deze tijden van hightec mobiliteit.
Zou tof zijn mocht hier een oplossing voor bestaan :wink:
Mijn brommer lekt geen benzine, hij bakent zijn territorium af

User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5892
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by GoBieN » Sun 21 Jul 2013, 22:51

Ik gebruik geen mobiel data dus kan dat jammer genoeg niet uittesten. Het lijkt me wel vreemd dat het met hetzelfde toestel op WiFi wel zou werken?

Voor de macbook moet je zorgen dat je landinstellingen op België en Nederlands staat. Of in je safari browser zelf kan je dat misschien ook instellen? Eens je ingelogd bent dan wordt de taal die in je gebruikerspaneel staat gekozen. Voor je login probleem zou je eens moeten proberen om alle cookies te wissen en dan safari opnieuw te openen en in te loggen op C-T.
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image

User avatar
MrFasterke
-= Advanced Member =-
-= Advanced Member =-
Posts: 256
Joined: Sun 20 May 2012, 20:29
Location: leopoldsburg

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by MrFasterke » Sun 21 Jul 2013, 23:08

den Ives wrote:Op wifi of vast netwerk ondervind ik met geen enkele browser problemen, maar als ik met mijn tablet of telefoon inlog via een mobiel datta netwerk geraak ik er niet op, hij logt aan ververst de pagina en verspringd vervolgens terug naar de vorige stap, nochthans heeft dit een tijdje gewerkt een paar maanden geleden, wel jammer in deze tijden van hightec mobiliteit.
Zou tof zijn mocht hier een oplossing voor bestaan :wink:
Ik heb geen problemen met mobiel data en deze site, miss een slechte instelling van uw gsm?

User avatar
den Ives
-= Camino Freak =-
-= Camino Freak =-
Posts: 1874
Joined: Sun 09 Dec 2012, 18:03
Location: far,far, away

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by den Ives » Mon 22 Jul 2013, 01:40

Wat zou ik moeten aanpassen dan in mijn instelingen denk je :-D
Mijn brommer lekt geen benzine, hij bakent zijn territorium af

User avatar
MrFasterke
-= Advanced Member =-
-= Advanced Member =-
Posts: 256
Joined: Sun 20 May 2012, 20:29
Location: leopoldsburg

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by MrFasterke » Mon 22 Jul 2013, 06:07

den Ives wrote:Wat zou ik moeten aanpassen dan in mijn instelingen denk je :-D
Geen idee eig, zo'n expert ben ik in die dinge ni echt xp
Werken andere sites wel?

User avatar
den Ives
-= Camino Freak =-
-= Camino Freak =-
Posts: 1874
Joined: Sun 09 Dec 2012, 18:03
Location: far,far, away

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by den Ives » Mon 22 Jul 2013, 08:38

Nee zit op,een soort gelijk forum voor mottos en daar istvan tzelfde
Mijn brommer lekt geen benzine, hij bakent zijn territorium af

User avatar
MrFasterke
-= Advanced Member =-
-= Advanced Member =-
Posts: 256
Joined: Sun 20 May 2012, 20:29
Location: leopoldsburg

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by MrFasterke » Mon 22 Jul 2013, 10:09

Dan ligt dat toch aan je gsm, welke provider heb je? Ik weet bij mobistar kan je via hun site uw gsm laten instellen automatisch zodat je opt internet kan

User avatar
den Ives
-= Camino Freak =-
-= Camino Freak =-
Posts: 1874
Joined: Sun 09 Dec 2012, 18:03
Location: far,far, away

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by den Ives » Mon 22 Jul 2013, 13:34

MrFasterke wrote:Dan ligt dat toch aan je gsm, welke provider heb je? Ik weet bij mobistar kan je via hun site uw gsm laten instellen automatisch zodat je opt internet kan
Ik kan op internet he, maar niet op sites als de deze
Mijn brommer lekt geen benzine, hij bakent zijn territorium af

User avatar
MrFasterke
-= Advanced Member =-
-= Advanced Member =-
Posts: 256
Joined: Sun 20 May 2012, 20:29
Location: leopoldsburg

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by MrFasterke » Mon 22 Jul 2013, 15:09

Raar, wat voor gsm heb je? Als je een smartphone hebt probeer is een andere browser?

User avatar
den Ives
-= Camino Freak =-
-= Camino Freak =-
Posts: 1874
Joined: Sun 09 Dec 2012, 18:03
Location: far,far, away

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by den Ives » Mon 22 Jul 2013, 17:55

MrFasterke wrote:Raar, wat voor gsm heb je? Als je een smartphone hebt probeer is een andere browser?
Ik heb als gsm een samsung galaxy s2 en als en als tablet een samsung 10.1 note, beide android toestellen
Mijn brommer lekt geen benzine, hij bakent zijn territorium af

User avatar
MrFasterke
-= Advanced Member =-
-= Advanced Member =-
Posts: 256
Joined: Sun 20 May 2012, 20:29
Location: leopoldsburg

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by MrFasterke » Mon 22 Jul 2013, 20:21

Download is google chrome, die gzbruik ik op mijn s3 en ik heb nooit problemen

User avatar
den Ives
-= Camino Freak =-
-= Camino Freak =-
Posts: 1874
Joined: Sun 09 Dec 2012, 18:03
Location: far,far, away

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by den Ives » Mon 22 Jul 2013, 21:12

MrFasterke wrote:Download is google chrome, die gzbruik ik op mijn s3 en ik heb nooit problemen
Heb alle browsers er opstaan en overal hetzelfde :?
Mijn brommer lekt geen benzine, hij bakent zijn territorium af

User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5892
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by GoBieN » Mon 22 Jul 2013, 22:52

Ik gebruik Firefox op mijn Android toestel. Die ook geprobeerd?
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image

User avatar
den Ives
-= Camino Freak =-
-= Camino Freak =-
Posts: 1874
Joined: Sun 09 Dec 2012, 18:03
Location: far,far, away

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by den Ives » Tue 23 Jul 2013, 00:58

GoBieN wrote:Ik gebruik Firefox op mijn Android toestel. Die ook geprobeerd?
Yep, heeft tijdje gewerkt en nu sinds een paar maanden niet meer
Mijn brommer lekt geen benzine, hij bakent zijn territorium af

cozzy
-= Newbie =-
-= Newbie =-
Posts: 4
Joined: Fri 19 Jul 2013, 14:51
Location: brugge

Re: Als iemand problemen ondervind met het forum laat het we

Post by cozzy » Tue 23 Jul 2013, 16:16

kan het misschien zijn dat je de optie enkel 2G netwerken gebruiken hebt ingeschakeld ? dan gaat je batterij wel langer mee maar kan je namelijk problemen hebben als een moeizame verbinding en bepaalde dingen die hij niet kan laden via 3G. ikzelf heb een galaxy gio waarvan de batterij heel snel leeg ging, toen heb ik die optie ingeschakeld en had ik ook die problemen met men toestel via 3G.

Post Reply
HondaCaminoTuning.be : Disclaimer