Please disable your adblocker on this website!
The website costs are covered by using ads that are non-intrusive. Please whitelist this domain in your adblocker software or plugin. Thank you.

Schakel alstublieft de adblocker uit!
De kosten van het hosten van de website worden betaald met advertentie-inkomsten. Voeg alstublieft een uitzondering toe voor dit domein in de software of plugin.

ALGEMEEN REGLEMENT: Belangrijk, eerst lezen!

Alle nieuwtjes en mededelingen.

Moderator: -Camino Crew-

Locked
User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5905
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

ALGEMEEN REGLEMENT: Belangrijk, eerst lezen!

Post by GoBieN »

Algemeen reglement en Info
 • Hieronder volgt een lijst van ongewenste berichten of onderwerpen:
  1. Links naar porno/warez/click-games/adware/spam
  2. Spammen
  3. Zinloze reply's/threads/polls (waaronder smiley-spammen)
  4. Flamen (maw andere mensen zwaar beledigen)
  5. Privégegevens: Men zet zeker geen privégegevens op het forum, waaronder PM's, emails, chatlogs, ..
  6. Flood
  7. Publiciteit zonder verder onderwerp
  8. Contactadvertenties.
  9. Ontsporing van Topics
  10. Racisme (cfr. de racismewet)
  11. Er worden geen persoonlijke gegevens gevraagd/gegeven in een topic (als het ware de identiteit verbergen)
  12. Respect voor vrouwen op het forum, vettige praat wordt onmiddellijk verwijderd en een waarschuwing volgt
  13. Opgelet: Op sommige subforums zijn er nog extra regels die moeten nageleefd worden, controleer daarom altijd eerst op dat forum de sticky's en mededelingen. (vb)
 • Auteursrechten
  Heb ik auteursrecht op mijn bericht?

  Elk creatief werk is automatisch beschermd door het auteursrecht. Dus ook teksten, foto's of andere afbeeldingen en geluidsopnamen (inclusief podcasts). De artikelen op het blog/website/forum, plus de zelfgemaakte foto's, tekeningen enzovoorts, zijn dus auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen niet zonder de eigenaar zijn toestemming worden overgenomen in bijvoorbeeld een andere weblog/website/forum of in een boek. Anderen mogen natuurlijk wel citeren of er naar linken.

  Door publicatie op een website/blog/forum draagt men het auteursrecht niet over maar geeft men alleen toestemming, een licentie om dit werk te publiceren op een blog/website/forum. Deze licentie werd gegeven zonder vooraf afgesproken einddatum. Je zou hier goed kunnen betogen dat je als plaatser van het bericht weet dat publicatie "voor de eeuwigheid" is, en dat je daarom je eenmaal gegeven licentie niet meer kunt intrekken. Of er moet iets heel bijzonders aan de hand zijn. Bijvoorbeeld een site die ineens "commercieel gaat" en deze auteur is het daar volstrekt niet mee eens. Dan kan hij de licentie intrekken omdat hij geen medewerking hoeft te verlenen aan een zodanig anders geworden website/blog/forum.

  Moet ik een copyright-vermelding zetten?

  Een copyright-vermelding hoeft niet. Als je iets schrijft, tekent, fotografeert of op een andere manier iets maakt, heb je daar automatisch auteursrecht (copyright) op. De aan- of afwezigheid van het copyright-teken (de c-in-een-cirkel of ©) verandert daar niets aan. Het opnemen van zo'n vermelding kan wel handig zijn. Met een copyright-vermelding is direct duidelijk wie de eigenaar van de blog is. Ook wordt de vermelding vaak gebruikt als link naar de licentie.

  De inhoud van een blog, inclusief je eigen afbeeldingen, foto's e.d., zijn auteursrechtelijk beschermd. Dit betekent dat anderen dit niet mogen overnemen (kopiëren naar hun eigen site, forum, tijdschrift of waar dan ook) zonder jouw toestemming. Omdat de inhoud van de website/blog/forum auteursrechtelijk beschermd is, mogen anderen niet zomaar daar dingen uit overnemen. Ze hebben natuurlijk het recht om te citeren of te linken, maar hele berichten of foto's hergebruiken mag niet.
 • Inbreuken
  Bij inbreuk op dit reglement zal de persoon in kwestie een waarschuwing ontvangen. Deze waarschuwing blijft voor 1 maand gelden tenzij anders opgegeven door de moderator in kwestie. Bij 3 waarschuwingen wordt je account automatisch geband. Voor sommige inbreuken wordt er direct een BAN verkregen, dit naargelang de ernst van de inbreuk.
 • Algemene Voorwaarden zoals weergegeven bij Registratie:
  Door het bezoeken van “camino-tuning.be” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “camino-tuning.be”, “http://www.camino-tuning.be/forum”), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “camino-tuning.be” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. kan je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “camino-tuning.be”. Blijft u gebruik maken van “camino-tuning.be”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

  Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing dat is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via http://www.phpbb.com en via de Nederlandstalige websites http://www.phpbbservice.nl en http://www.phpbb.nl. De phpBB software vergemakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB, kan je vinden op de volgende websites https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige websites http://www.phpbbservice.nl en en http://www.phpbb.nl.

  Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor je land, het land waar “camino-tuning.be” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “camino-tuning.be” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, kan “camino-tuning.be” noch phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

  Je gaat akkoord met de regels die zijn samengesteld door de beheerders van dit forum.

  Na registratie dien je de forum specifieke voorwaarden te lezen en hiermee akkoord te gaan indien je verder wenst gebruik te maken van deze website. Deze zijn terug te vinden onder Reglement & uitleg en op sommige specifieke forumonderdelen.
Indien u vragen heeft aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de moderators of beheerders.

Met dank aan "ICT-jurist Arnoud Engelfriet". http://www.arnoud.engelfriet.net"
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image
User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5905
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Re: ALGEMEEN REGLEMENT: Belangrijk, eerst lezen!

Post by GoBieN »

http://www.camino-tuning.be (vroeger http://camino.gobien.be ) bestaat al ondertussen bijna 5 jaar en het forum gaat al tot 4 jaar terug met berichten foto's en onderwerpen ...

Hopelijk nog voor vele jaren te blijven ... :-D
http://www.camino-tuning.be/
ImageImage
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image
User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5905
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Re: ALGEMEEN REGLEMENT: Belangrijk, eerst lezen!

Post by GoBieN »

ACHTERGROND INFORMATIE:

Wie ben ik:
Mijn naam is Stan Gobien geboren te Roeselare (1983). Ik werk als Network & System Engineer bij een IT consultancy firma. Ik ben getrouwd en mijn hobby's zijn reizen, lezen, het internet afschuimen en online gamen. Vanaf mijn 15 jaar tot mijn 21 jaar heb ik verscheidene Honda Camino's in mijn bezit gehad en vele onderdelen zien voorbij komen.

Waarom deze site:
In mijn secundaire studies aan het VTI te Roeselare had ik een eindwerk voor fysica nodig. Het eindwerk was per duo, en zodoende kozen mijn schoolvriend en ik voor de twee takt motor en specifiek de honda camino. Na een redelijk succesvol eindwerk besloten we samen deze informatie online te zetten, samen met foto's en uitleg van de verschillende onderdelen die we hadden. Zo ontstond de eerste versie van de site.

HISTORIEK:
De eerste versie van de website, vanaf 2002 tot 2004:
http://web.archive.org/web/200311270411 ... en/camino/ (archief)
http://web.archive.org/web/200505240900 ... nboek.html(archief)
http://web.archive.org/web/200309260443 ... lijst.html (archief)
http://web.archive.org/web/200311242232 ... jb.net:80/ (archief)

Kort daarna nam ik het volledige beheer alleen over en eind 2002 werd er ook een forum toegevoegd, dat eerst nog op een zelf opgezette FreeBSD server in de garage stond.
september 2003: http://web.archive.org/web/200309251843 ... no/phpBB2/ (archief)
http://web.archive.org/web/200311211212 ... hp?f=3&amp (archief)
http://web.archive.org/web/200311211205 ... hp?f=5&amp (archief)
http://web.archive.org/web/200311230905 ... p?t=13&amp (archief)

Al snel kwam de populariteit te groot en schoot mijn internet verbinding te kort. Er werd toen gekozen om over te gaan tot een betalende host voor de site, bijhorend kwam er ook een nieuwe domeinnaam en via een poll werd gekozen voor http://www.camino-tuning.be"

21 April 2004: http://web.archive.org/web/200404210952 ... tuning.be/(archief)
11 Mei 2005: http://web.archive.org/web/200505110053 ... tuning.be/ (archief)
16 Juni 2007: http://web.archive.org/web/200706161746 ... tuning.be/ (archief)


EXTRA:
De oudste onderwerpen nog steeds beschikbaar:
http://www.camino-tuning.be/nieuws-mede ... -t229.html"
http://www.camino-tuning.be/nieuws-mede ... -t559.html"
http://www.camino-tuning.be/opknappen-o ... -t876.html"
http://www.camino-tuning.be/poll-forum- ... -t367.html"


Oudste leden (van na de crash in 2002):
http://www.camino-tuning.be/lamerke-u4/"
http://www.camino-tuning.be/novix-u10/"
http://www.camino-tuning.be/clubber-u30/"
camino mede oprichter
camino mede oprichter
camino-karim.jpg (15.66 KiB) Viewed 16810 times

Image
Camino van gobien

Andere pagina's niet gerelateerd aan C-T:
http://web.archive.org/web/200404211620 ... n.be:8080/
http://web.archive.org/web/200404221040 ... hp?name=OC
http://web.archive.org/web/200404221042 ... file=tbred
http://web.archive.org/web/200404221042 ... file=tbird
http://web.archive.org/web/200405202227 ... des-1.html
http://web.archive.org/web/200405202227 ... des-2.html
http://web.archive.org/web/200405011833 ... des-3.html
http://web.archive.org/web/200405202227 ... des-4.html
http://web.archive.org/web/200405202228 ... des-5.html
http://web.archive.org/web/200310121938 ... des-6.html
http://web.archive.org/web/200404221038 ... =Guestbook


http://web.archive.org/web/200307231656 ... ien.be:80/
http://web.archive.org/web/200405281157 ... /final.htm

http://web.archive.org/web/200310172005 ... ien.be:80/
http://web.archive.org/web/200212300248 ... e.nu:8245/

Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image
User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5905
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Re: ALGEMEEN REGLEMENT: Belangrijk, eerst lezen!

Post by GoBieN »

CAMINO-TUNING.BE OP HET INTERNET:

Zoekmachines:
C-T is al sinds het begin van de site goed opgenomen in de database van Google, Yahoo, MSN, Alexa en andere. Artikelen:
 • Sinds kort heeft C-T een vermelding in het duitse wiki artikel over de Honda Camino.
 • C-T heeft ook een pagina op aboutus.org met informatie over de website.
 • Op Whois kan je wat meer administratieve info vinden over de site, zoals de eigenaar, de locatie en ip van de server.
 • Web Of Trust, test op betrouwbaarhied en privacy van de site.
Sociale netwerksites:
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image
User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5905
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Re: ALGEMEEN REGLEMENT: Belangrijk, eerst lezen!

Post by GoBieN »

camino-tuning.be groep op facebook:
Iedereen welkom om lid te worden en informatie te delen of gewoon een leuke babbel.
https://www.facebook.com/groups/honda.c ... ning.pa50/
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image
Locked