Please disable your adblocker on this website!
The website costs are covered by using ads that are non-intrusive. Please whitelist this domain in your adblocker software or plugin. Thank you.

Schakel alstublieft de adblocker uit!
De kosten van het hosten van de website worden betaald met advertentie-inkomsten. Voeg alstublieft een uitzondering toe voor dit domein in de software of plugin.

Veel Gestelde Vragen (FAQ) !

BELANGRIJK: Eerst lezen voor je post op het forum aub !

Moderator: -Camino Crew-

Post Reply
User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 6007
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Veel Gestelde Vragen (FAQ) !

Post by GoBieN »

Veel Gestelde Vragen (FAQ) !
 1. Q. Ik ben zopas geregistreerd en ingelogd, maar ik kan geen bericht plaatsen ?
  A. Waarschijnlijk ben je vergeten je mail te controleren op een mail van [email protected] met een activatie link erin. Dit activeert je account. OPGELET: Hotmail gebruikers, de mail kan zich in de ongewenste post folder bevinden. Ben je zeker dat je toch op die link geklikt hebt, neem dan contact op met de mods, admin.
 2. Q. Sorry, je hebt je maximum Quota Limiet van x MB bereikt. Hoe kan ik terug foto's posten?
  A. Ga naar je eigen profiel door op de profiel knop te klikken bij een eigen geplaatst bericht. Klik onderaan in je profiel op Gebruiker Attachment Beheer Paneel. Daar zie je waar je foto's gepost hebt, en kan je eventueel 1 verwijderen om plaats vrij te maken. Als je stijgt in rank dan krijg je een grotere upload quota.
 3. Q. Kan ik foto's vanop deze site gebruiken voor mijn eigen club of site ?
  A. Op iedere foto staat zowieso een auteursrecht. Dus je mag nooit zomaar een foto overnemen. Die logo's op sommige foto's is gewoon als extra maatregel omdat sommigen toch je foto's gaan overnemen.
  De foto's van leden van uit hun project enzo, zijn dus niet mijn eigendom. De persoon die de foto gemaakt heeft (dus meestal de eigenaar van de camino) is de auteur. Door het toevoegen van zijn foto op deze site krijg ik gewoon het recht om ze voor gelijk wat op de site te gebruiken.
  Conclusie: voor foto's van de leden moet je toestemming vragen aan die persoon. Voor foto's van de site moet je toestemming vragen aan mij.
 4. Q. Kan ik mijn nickname veranderen ?
  A. Nee, dit kan je niet zelf. Alleen de admin kan dit, maar hij doet dit alleen als je een geldige reden hebt. Dit natuurlijk omdat je anders zo een slechte naam in TK & GZ bvb zou kunnen kwijtraken.
 5. Q. Kan ik vragen aan de admin om mijn rank te verhogen ?
  A. Nee, de admin verandert nooit de ranks van personen tenzij ze een benoeming krijgen als moderator.
 6. Q. Hoe kom ik op de parking of stemlijst ?
  A. Lees er hier meer over. De foto met het meeste stemmen die maand wordt daarna op de parking gezet. Er wordt altijd controle uitgevoerd naar misbruik van het stemsysteem.
 7. Q. Waarom kan ik geen nieuw onderwerp plaatsen in TK&GZ ?
  A. Je kan maar pas zelf een nieuw onderwerp starten in TK&GZ nadat je minstens 3 berichten geplaatst hebt op het forum.
Post Reply