Please disable your adblocker on this website!
The website costs are covered by using ads that are non-intrusive. Please whitelist this domain in your adblocker software or plugin. Thank you.

Schakel alstublieft de adblocker uit!
De kosten van het hosten van de website worden betaald met advertentie-inkomsten. Voeg alstublieft een uitzondering toe voor dit domein in de software of plugin.

Als iemand problemen ondervind met het forum laat het weten

Alle nieuwtjes en mededelingen.

Moderator: -Camino Crew-

Post Reply
User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5891
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Als iemand problemen ondervind met het forum laat het weten

Post by GoBieN » Thu 12 Feb 2004, 13:20

Ik heb precies problemen, ik blijf nie meer ingelogd, moet telkens opnieuw inloggen als ik naar het forum kom. Heeft nog iemand dit probleem of ligt dit aan mijn browser ?


Als iemand de afbeeldingen niet kan zien, of een pagina krijgt waar er op staat dat je niet kan linken naar de foto's enzo laat dit ook weten, want ik werk constant aan dit forum en er kunnen altijd problemen optreden.
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image

Adidax
-= Ex moderator =-
-= Ex moderator =-
Posts: 3326
Joined: Tue 03 Feb 2004, 22:41
Location: Zwankendamme (Zeebrugge)
Contact:

Post by Adidax » Thu 12 Feb 2004, 20:41

Ik moet altijd opnieuw inloggen, is nog nooit anders geweest...

User avatar
Ironbird8280
-= Ex moderator =-
-= Ex moderator =-
Posts: 4421
Joined: Wed 31 Dec 2003, 13:26
Location: Retie (kempen/prov. Antwerpen)
Contact:

Post by Ironbird8280 » Thu 12 Feb 2004, 20:43

hede aleens geprobeert van da dinkske van remember login ofzo aan te vinken :wink: da kan helpen

User avatar
el camino
-= Ex moderator =-
-= Ex moderator =-
Posts: 2257
Joined: Wed 31 Dec 2003, 21:42
Location: heist op den berg

Post by el camino » Thu 12 Feb 2004, 21:37

ik vink da altijd aan maar da werkt oknie alty zenne,vandaag wel


greetz EL CAMINO :twisted:

User avatar
Vlamino_Ivekuh
-= Expert Member =-
-= Expert Member =-
Posts: 680
Joined: Wed 31 Dec 2003, 11:22

Post by Vlamino_Ivekuh » Thu 12 Feb 2004, 22:55

hehehe

bovenaan menu extra ==> internet opties ==> tabblad privacy ==> op knop geavanceerd.. klikke ==> cookies accepteren aanvinke

normaal zou het dan moete gaan :)

User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5891
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Post by GoBieN » Fri 13 Feb 2004, 00:00

cookies staan aan bij mij, dat is het hem nu juist :s
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image

pippo

Post by pippo » Fri 13 Feb 2004, 00:03

hey,

ik ondervind ook wel wa probleemkes... inloggen gebeurt ni altijd vanzelf, die klokskes voor elk onderwerp zijn soms gewoon NIKS, der staat dan een rood kruiske.

grtz

User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5891
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Post by GoBieN » Fri 13 Feb 2004, 00:57

die X'kes kom je dat dikwijls tegen, en geberut dat als je de link gebruikt van op de site ?
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image

fila_clown

Post by fila_clown » Fri 13 Feb 2004, 01:55

hey gobien,

de pippo heeft dat enkel als hij naar deze site komt via zijn favorieten... ik weet niet hoe dat komt, want als ik dat doe, ondervind ik daar geen problemen mee. Bij mij werkt de site goed. (enkel soms als ik binnenkom, krijg ik geen geel klokje, ook al is er 1 of meerdere nieuwe berichten) Maar ik log mij automatisch in, daar heb ik geen problemen mee

grtz

User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5891
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Post by GoBieN » Fri 13 Feb 2004, 16:42

had het wel gedacht best eens favorieten aanpassen. Heb enkele wijzigingen gedaan om leech van de foto's te voorkomen. Mijn bandbreedte kan dat anders niet aan.
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image

Clubber
-= Ex moderator =-
-= Ex moderator =-
Posts: 2805
Joined: Tue 14 Oct 2003, 21:18
Location: Balen,Antwerpen

Post by Clubber » Fri 13 Feb 2004, 22:53

Adidax wrote:Ik moet altijd opnieuw inloggen, is nog nooit anders geweest...
Same here,ma da's nie altij zo geweest...
In het bezit van:
Opel Astra F 1.8 16V 1997
Opel Kadett C 1.2 N 1978
Opel Kadett E 1.6 SV Cabrio 1991 (for sale)

ImageImage

User avatar
GoBieN
-= Beheerder =-
-= Beheerder =-
Posts: 5891
Joined: Wed 03 Sep 2003, 12:54
Location: Roeselare
Contact:

Post by GoBieN » Fri 13 Feb 2004, 23:41

en weet je sinds wanneer ? Nu zal wss iedereen heropnieuw mpoeten inloggen, wat geprutst met de instellingen om het probleem te vinden.
Steun camino-tuning.be, klik eens per dag op de reclame banners of doe een donatie via de Paypal knop onderaan de pagina. Bedankt.
Image

User avatar
Vlamino_Ivekuh
-= Expert Member =-
-= Expert Member =-
Posts: 680
Joined: Wed 31 Dec 2003, 11:22

Post by Vlamino_Ivekuh » Sat 14 Feb 2004, 00:11

khad da helemaal int begin ma ik heb gewoon die cookies aangevinkt glijk dak hierbove zei en da werkte bij mij :? strange

Guest

Post by Guest » Sat 14 Feb 2004, 17:33

ah bij mij ist al opgelost nu ma vroeger ak ook da probleem

lamerke
-= Ex moderator =-
-= Ex moderator =-
Posts: 2845
Joined: Wed 03 Sep 2003, 17:21
Location: Knesselare

Post by lamerke » Sat 14 Feb 2004, 17:34

lol tis toch ni verbeterd:d
kd8 dak ingelogd waar:s

Post Reply
HondaCaminoTuning.be : Disclaimer